Färdig 3D-tränare 2016


Efter snart två år av utbildningar inom 3D-Funktion så stod jag förra veckan inför de slutgiltiga proven. Som jag sett fram emot de här dagarna, jag har längtat men samtidigt fasat för dessa tentor. Min vilja att klara det har varit otroligt stor och nu när det äntligen låg framför mig så höjdes pulsen rejält.
Det var i särklass det svåraste provet jag någonsin har gjort, inget annat test har utmanat mina hjärnceller så mycket eller fått mig att tvivla på min egen kompetens så mycket. För första gången någonsin så rann tårar i ren frustration tills jag äntligen, efter vad som kändes som en evighet, klarade det i tisdags.
Så i fredags var det dags för det praktiska provet. Jag kände mig väl förberedd redan innan, men tack vare Seth och Andreas stora engagemang och vilja att ge oss kunskap så hade jag en fantastiskt stor bank av kunskap att ta av. Ändå så var nervositeten där såklart, det finns inga givna segrar. Vi tilldelades varsin klient som alla hade anmält sig till detta av en mängd olika anledningar, men alla hade smärta eller besvär på olika vis och behövde hjälp och sedan var det bara att göra det jag gör varje dag. Screena, behandla, lokalisera problem, anpassa övningar och hitta lösningar, jag glömde helt bort att det var ett praktiskt prov, det kändes helt avslappnat. Det gjorde dock inte väntan efteråt. Vi stod allihop i ett rum och fick en och en gå ut i korridoren för att få veta om vi klarade det eller inte. Herregud vad jobbigt det var att vänta!
När jag kom ut var Andreas den första jag såg och jag fick ett jätteleende och en bamsekram tillsammans med ett grattis!
Certified Movement Specialist 3D-trainer....det är jag! På riktigt.
Jag är så jäkla stolt över mig själv och över alla mina kursare. Jag har aldrig stött på en grupp med människor som så villkorslöst ställer upp för varandra, ödmjukt och utan tvekan.
Seth och Andreas har inte bara skapat en utbildning, de har skapat en familjekänsla och delat med sig på ett vis som jag aldrig stött på någon annanstans. Inte en enda gång under resan har jag hört dem säga någonting ont om någon annan utbildning eller någon annan yrkesgrupp. De har också varit väldigt tydliga med att alla yrkesgrupper behövs och att vi ska göra våran del så bra vi kan men skicka vidare om det behövs och samarbeta med andra. Det är unikt.
Jag vill tacka varenda en som jag stött på under resans gång på alla moduler, det finns så otroligt mycket kompetens där och jag är väldigt stolt och glad att jag gått dessa utbildningar.
Utöver en helt sjukt stor mängd kunskap och erfarenhet, så har jag också fått en hel garderob med kläder från Under Armour och en massa bra produkter från Holistic. Tack så mycket!
Btw, ni ser väl glasplaketten i mitten?

Kommentarer

Populära inlägg