Vilken vecka!

Vissa veckor händer det mer än andra. Ibland är det typ bara jobbigt att det händer mycket, men den här veckan har varit totalt outstanding med bara otroligt roliga och utvecklande grejer.
Till att börja med så var ju Jannica här. Stark thaimat, tjejsnack och fotografering. En magisk tisdag med så mycket skratt att mungiporna fastnade vid öronen och nya rynkor etablerade sig i nyllet. Som vanligt levererades väldigt fina bilder och bloggen fick sig en ansiktslyftning. Att Johannes ställde upp på att fotas under hela träningspasset gjorde det hela ännu roligare och skratten ännu fler. Tack!


I fredags var det så dags för nästa stora grej. Fystränare dag 2 med Stefan. Det blev en hel del glada återseende och prat om hur deltagarna känt sedan sist vi sågs. Vi började med ett längre fyspass ute på friidrottsarenan och vävde in lite teori mellan alla de praktiska momenten. Vansinnigt roligt och väldigt inspirerande, deltagare med hjärtat på rätt ställe och stort engagemang gjorde dagen fantastisk.


Jag är glad att få jobba med det jag vill och med människor jag verkligen gillar. Stefan är sjukt duktig på så väldigt mycket och vi kompletterar varandra väldigt bra. (Läs; han tänker efter när jag bara kör 🤣)
Hur som helst fick vi båda hålla oss vakna länge för att ta nattåget till Halmstad vid 23.10. Vi var framme 8.16 och vi körde igång P.E. Oneutbildningen med ett pass 9.00. Vilken galen start på morgonen! Dagen fortsatte i samma anda och efter en löjligt god middag på Clarion så sov jag väldigt gott. Att vakna upp i morse kändes stelt överallt, träningsvärk men inte så illa som jag förväntat mig. En jättefrukost senare så var det dags igen. 8.00 körde Jenny igång första passet. God morgonchock kroppen! Otroligt proffsigt och noggrannt upplagd var hela helgen. Jenny och Daniel var fullkomligt lysande och förmedlade både engagemang och omtanke tillsammans med gedigen kunskap och mycket glädje. Jag blev godkänd och det var inte helt smärtfritt. Nu sitter vi på tåget och är snart framme i Stockholm igen, jag längtar till min familj och min säng, men oroar mig för att resa mig upp. Jag har träningsvärk lite överallt, men röven lider nog mest.



Kommentarer

Populära inlägg